Zangweken in de Dordogne

Voor iedereen die van Zingen en van Frankrijk houdt.

Een week samen zingen en toewerken naar concerten en openluchtoptredens. Het ochtendprogramma is gericht op koorvorming en het verfijnen van het repertoire dat thuis al is voorbereid.s Middags is er tijd om naar eigen behoefte in te vullen. Aan het eind van de middag wordt er weer gerepeteerd waarna het eten klaar is. Ook is er tijd gereserveerd voor persoonlijke begeleiding. Dit kan zijn een solo of duet, maar ook een stuk uit het koorrepertoire dat maar niet wil vlotten.

Zangzaal
Lekker eten
Lekker eten

Het eten wordt voor ons verzorgd en er komen heerlijke franse gerechten op tafel.

Afwassen doen we zelf; DE manier om elkaar wat beter te leren kennen en je favoriete liedje nog een paar keer extra te zingen.

Lekker buiten

Je kunt hier heerlijk wandelen, zwemmen en kanovaren. Een rustiek plaatsje, een kasteel of een pre-historische grot bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden.
Of gewoon lekker lui in het gras, in of uit de zon, met een goed boek.
Zwemmen kan in een prachtig meer in de buurt.

Uit
Docent en begeleiding

De week wordt begeleid door Evert van Malkenhorst, die plezier in zingen op een enthousiaste wijze weet te combineren met het streven naar kwaliteit. Wanneer je graag zelf een lied instudeert kan Evert je in de middag tussen 16.00 en 18.00 uur begeleiden.

Dagindeling
  • 08.30 uur: Ontbijt
  • 09.45 uur: Koorvorming en repetitie
  • 13.00 uur: Lunch
  • 14.00 uur: Siesta
  • 16.00 uur: werken aan je solo of duet(facultatief)
  • 18.00 uur: Repetitie
  • 20.00 uur: Diner
Informatie

Er zijn in 2013 twee zangweken: van 13-20 juli en van 20-27 juli. De eerste week zingen we klassiek-religieus repertoire en de tweede week Franse chansons.

Kijk voor meer informatie op www.korenvanevertvanmalkenhorst.nl